Image Description

Projektiramo, razvijamo i održavamo informacijske sustave temeljene na naprednim tehnološkim rješenjima globalnih IT lidera.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Neovisno o složenosti naših sustava, vodimo računa i o tome da su oni jednostavni za korištenje. Svako naše rješenje moguće je integrirati s vašom postojećom infrastrukturom. Nakon implementacije i dalje smo vam pri ruci – od 0 do 24.

SUSTAVI PO MJERI

Radeći sustave po mjeri, uvidjeli smo da neka gotova rješenja, uz minimalne prilagodbe specifičnim potrebama, mogu postati dio vašeg poslovanja. Provjerite kako u minimalnom roku možete unaprijediti svoje poslovanje.

TRI STUPA SPANA

Solution Consulting Services

Imate veliki broj korisnika ili ogromnu količinu podataka? Bez obzira na kompleksnost, naš će tim vrhunskih inženjera dizajnirati i implementirati složeni informacijski sustav po vašoj mjeri. Kroz tisuće projekata razvili smo optimalnu metodologiju. Upravo ona, u kombinaciji s izvrsnim poznavanjem Microsoftovih tehnologija i prezentacijskim tehnikama, rezultira najboljim rješenjem za vaše potrebe.

Span Software Solutions

Pokušavate uspostaviti kvalitetniju komunikaciju unutar timova. Imate hrpu podataka koje kada treba strukturirati u izvještaj ili od njih dobiti neko značenje ne znate od kuda biste krenuli. Želite bolje upoznati svoje korisnike ili trebate aplikaciju koja će riješiti neki specifični problem – na pravom ste putu da postanete i ostanete uspješna digitalno transformirana tvrtka 21. stoljeća, a Spanov tim stručnjaka vam u tome može pomoći. Poznavanje Microsoft razvojnih alata i široko znanje iz područja infrastrukture naših developera zaslužni su za ovakva posebna, vama i vašim potrebama prilagođena softverska rješenja.

Solution & Service Management

Spanov tim za podršku i upravljanje infrastrukturom na raspolaganju vam je od 0 do 24, gdje god se nalazili. Naši korisnici diljem svijeta znaju da nema tog problema koji ne možemo riješiti. Budući da tvrtke koje podržavamo imaju svoje informatičare, sistem administratore, inženjere – razina znanja Spanovih sistem inženjera mora biti i jest znatno viša od uobičajene. Tako uspješno, proaktivno i reaktivno rješavamo kompleksne incidente IT sustava naših kupaca.