Image Description

Društvenu odgovornost ugradili smo u sve dijelove poslovanja

Sva moderna poduzeća odgovorna su za vlastitu ulogu i utjecaj na društvo pa tako i Span.

Provodimo niz aktivnosti kojima želimo širiti pozitivne promjene u zajednici. Najbitniji su nam ljudi, oni su ti koji čine razliku. Često ističemo da su upravo ljudski resursi naša glavna djelatnost.

brinemo-za-ljude BRINEMO ZA LJUDE

Posebnu pažnju posvećujemo zaposlenicima. Besplatno certificiranje po želji, radne kave, besplatno voće i sokovi te povoljnije cijene sportskih aktivnosti samo su neke od pogodnosti koje pružamo spanovcima.

Osim toga, pomažemo studentima da pronađu svoje mjesto u IT svijetu. Kroz projekt Span Academy studenti tijekom 3 mjeseca, uz pomoć mentora, rade na stvarnim projektima i otkrivaju razne tehnologije. Nakon završetka Akademije imaju priliku postati dio stalne postave Spanove ekipe. U suradnji s našim partnerom Algebrom, mogu steći i Microsoft certifikate.

brinemo-za-drustvo BRINEMO ZA DRUŠTVO

Kako bismo pridonijeli stvaranju društva u skladu s najboljim interesima i potrebama svakog djeteta financijski podupiremo rad „Hrabrog telefona“. Ova Udruga od 1997. godine pruža direktnu pomoć i podršku djeci i njihovim roditeljima.

Od samih početaka podupiremo Motovun Film Festival. Na prvom, pomogli smo složiti infrastrukturu, a na posljednji smo donijeli cijeli vrt. Motovunski festival posvećen je filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, a koji su se nametnuli inovativnošću, idejom i snagom svojih priča.

brinemo-za-okolis BRINEMO ZA OKOLIŠ

Tehnologija može imati veliku ulogu i u očuvanju zaštićenih životinjski vrsta. Kreirali smo IT rješenje koje Udruzi Grifon omogućuje nadzor i prikupljanje informacija o stanju posljednje populacije bjeloglavih supova u Hrvatskoj.

O zaštiti okoliša brinemo kroz odgovorno gospodarenje otpadom. U poslovnim prostorima postavljeni su koševi za odlaganje i razvrstavanje (papir/PET/komunalni otpad).

brinemo-o-aktivnom-zivotu BRINEMO O AKTIVNOM ŽIVOTU

Tvrtka Digitalni ured, članica Span grupe, podupire aktivnosti odbojkaškog kluba „Sheeft“. Osnovali su ga spanovci i trenutno igraju u 2. nacionalnoj odbojkaškoj ligi – centar. Odbojkašima OK „Sheeft“ najbitnije je da igraju i pritom se dobro osjećaju, a rezultati će doći sami od sebe.

„Nije bitno koliko puta padneš, nego da se svaki put digneš“, glavna je poruka koju treneri Zagrebačke judo škole prenose djeci već od prvog treninga. Kroz novčanu donaciju podržali smo organizaciju godišnjeg natjecanja ovog zagrebačkog judo kluba.

Članovi „Synergia“ samoborskog stolnoteniskog kluba za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s raznim oblicima invaliditeta, pravi su fighteri koji žive život punom snagom. Osvajaju nagrade i priznanja na raznim natjecanjima, a njihov trud i rad financijski smo poduprli.