Image Description

Nadzor i sigurnost krajnjeg korisnika

End User Monitoring (ili End User Experience Management) kontrolira performanse važnih poslovnih aplikacija i procesa iz perspektive krajnjeg korisnika.

Kvalitetna upotreba važnih servisa i zaštita organizacije od napada, malicioznih aplikacija i procesa glavni je cilj end user monitoringa.

KAKO SE KORISNIK SLUŽI APLIKACIJAMA

Koncept end user monitoringa temelji se na pretpostavci da kontrola kvalitete ključnih aplikacija polazi od krajnjeg korisnika i načina na koji se korisnik služi aplikacijama.

Zbog toga je kvalitetna strategija nadzora i sigurnosti krajnjeg korisnika neophodna u svakoj organizaciji. Sigurnost podataka osnova je end user monitoringa.

Spanova rješenja osiguravaju end user monitoring kroz forenziku i analizu te vidljivost svake aktivnosti krajnjeg korisnika, uz napredne izvještaje i primjenu sigurnosne politike organizacije.

PREDNOSTI END USER MONITORINGA

Neke od funkcionalnosti koje mogu biti implementirane na klijentskoj strani su:

  • kontrola aplikacija
  • kontrola uređaja koji se fizički spajaju s računalom
  • detekcija nepoćudnog prometa
  • web sigurnost

SIGURNI PODACI

Kriptiranjem (mailova, podataka ili cijelog tvrdog diska) i uvođenjem sustava za podatka, organizacije mogu zaštititi važne poslovne informacije i spriječiti krađu ili “curenje” podataka.

JESTE LI SPREMNI?

Zaštitite se na vrijeme i spriječite gubitak podataka.

DOGOVORITE RAZGOVOR S NAŠIM STRUČNJAKOM ZA SIGURNOST