Image Description

Nezaustavljiv uspon Internet of Thingsa samo dodatno pojačava izloženost riziku za svako poslovanje.

Digitalna inovacija stvara nove prilike za transformaciju i rast poslovanja, ali isto tako otvara vrata za nove i ozbiljnije prijetnje, s kojima se tvrtke nikad prije nisu suočile. Nezaustavljiv uspon Internet of Thingsa samo dodatno pojačava izloženost riziku za svako poslovanje.

Novi pristup sigurnosti i upravljanju rizicima

Zajedno s vama pripremamo dugoročne strategije kako bi izgradili pouzdano okruženje za digitalno poslovanje i podršku IT-u organizacije.

Klasifikacija podatka je osnova sigurnosti podataka – možemo reći da je preduvjet za bolju implementaciju drugih sigurnosnih rješenja za zaštitu podataka poput sustava za nadzor i sprečavanje curenja podatka. Rješenja za klasifikaciju podatka omogućuju organizacijama zaštitu i pouzdano dijeljenje informacija, ispunjavanje regulatornih zahtjeva za usklađenost identifikacijom i osiguravanjem nestrukturiranih podataka.

Mrežna sigurnost bitan je sigurnosni faktor za svaku IT okolinu i informacije koje se koriste i nalaze u istoj. Servisi i aplikacije kao što su elektronička pošta, potrebne za nesmetan rad korisnika, trebaju biti zaštićene od napada, nepoćudnih aplikacija i procesa.

Narušavanje sigurnosti u mnogo slučajeva uzrokovano je uređajima i računalima koji se nalaze u mreži. Ranjivosti zbog kojih dolazi do narušavanja sigurnosti mogu biti otkrivene skeniranjem uređaja u mreži.

Autentifikacijom korisnika pristup podacima i poslovno bitnim servisima omogućen je samo autoriziranim korisnicima. Span pruža rješenja koja osiguravaju siguran pristup podacima i servisima unutar i izvan tvrtke. Rješenja se zasnivaju na snažnoj autentifikaciju korisnika s jednokratnim zaporkama prilikom pristupa podacima tvrtke.

Klijentsku stranu, računalo, potrebno je zaštiti od napada, nepoćudnih aplikacija i procesa.

Antivirusni programi, osim primarne funkcionalnosti, pružaju druge funkcionalnosti koje štite računalo od različitih oblika napada u cilju narušavanja sigurnosti i moguće penetracije u sustav.

JESTE LI SPREMNI?

Zaštitite se na vrijeme i spriječite gubitak podataka.

DOGOVORITE RAZGOVOR S NAŠIM STRUČNJAKOM ZA SIGURNOST

Newsletter
YouTube
LinkedIn