Image Description

Floor Plan prikazuje tlocrt svakog ureda i kata tvrtke s rasporedom sjedenja i fotografijama zaposlenika. Osim toga, poslodavac je zakonski dužan imati layout radnih mjesta unutar prostora

Koliko ste puta zbog nečega trebali hitno otići do kolege, ali niti ste znali gdje sjedi ni nalazi li se trenutačno na svojem radnom mjestu?

Ako ste zaposleni u tvrtki koja ima nekoliko stotina zaposlenih i još k tome ima nekoliko lokacija u nekoliko različitih gradova, znate da je gotovo nemoguće zapamtiti gdje sjedi svatko od kolega.

SAMO UTIPKATE IME I PRITISNITE ENTER

Uz Floor Plan više nećete lutati hodnicima. Ova aplikacija prikazuje tlocrt svakog kata tvrtke, s točnim rasporedom radnih jedinica i informacijama o zaposleniku koji se nalazi za tim workplaceom.

Želite saznati gdje je radno mjesto vašeg kolege? Samo utipkate njegovo ime i prezime u tražilicu unutar aplikacije i dobivate detaljan prikaz ureda u kojem se nalazi.

ŠTO SE SVE NALAZI U FLOOR PLANU

Floor Plan prikazuje:

  • informacije o uredu (oznaka ureda, tlocrt, kvadratura, tko je u sobi…)
  • radne jedinice (točan položaj unutar ureda)
  • informacije o zaposleniku (fotografija, email, status – online, away…)
  • oprema sobe za sastanke (TV, projektor, sustav ozvučenja, ploča, Wi-Fi oprema…)
  • status soba za sastanke (slobodno, zauzeto, uskoro zauzeto)

Floor-Plan

ŠTO IMAJU ZAPOSLENICI OD FLOOR PLANA

Osim što pomaže zaposlenicima u snalaženju unutar poslovnih prostora, omogućuje im i jednostavno i brzo slanje zahtjeva za novo ili promjenu trenutnog radnog mjesta.

Zahtjev se automatski šalje administratorima aplikacije, odnosno odjelu zaduženom za raspored smještaja zaposlenika u tvrtki.

JEDNOSTAVNA PROMJENA RADNIH MJESTA

Administratori imaju uvid i o ukupnom broju slobodnih/zauzetih stolova na pojedinoj lokaciji. Za svaki kat vide statistiku, a mogu i dodavati/premještati/brisati radne jedinice ili zaposlenike.

Za rad u smjenama, postoji i mogućnost dijeljenja radne jedinice – na 1 radno mjesto mogu se dodati do 4 zaposlenika. Također, administratori mogu premještati opremu po uredima ili sobama za sastanke.

ZAŠTITA O RADU ILI ZAŠTO POSLODAVCIMA TREBA FLOOR PLAN

Floor Plan se pokazao jako korisnim kod selidbe pojedinih odjela unutar prostora tvrtke. U nekoliko klikova unutar aplikacije premještaju se cijeli odjeli i najnoviji raspored ponovno je dostupan svim zaposlenicima.

Poslodavcima u Hrvatskoj Floor Plan je najzanimljiviji zbog Zakona o zaštiti na radu. Prema Zakonu, poslodavac je dužan imati layout radnih mjesta unutar prostora (kako je koji stol postavljen).

U slučaju dolaska inspekcije, poslodavci mogu pomoću Floor Plana, prikazati raspored i položaj stolova unutar ureda.

Osim što pomaže zaposlenicima da što lakše pronađu radno mjesto kolege, Floor Plan olakšava i poslodavcima vođenje evidencije o layoutu radnih mjesta te tako štedi vrijeme i jednima i drugima.

ŽELITE LI ZNATI GDJE SJEDI VAŠ KOLEGA?

Saznajte kako vam ovaj alat može pomoći!