Image Description

Od podataka do vrijednih informacija

Podaci koji se gomilaju u vašoj tvrtki sami za sebe malo znače. Uz pomoć Span Data Servicea definirajte bitne skupove podataka i stavite ih u kontekst na temelju kojeg ćete lako donositi odluke.

  • riješite se skupih ili kompleksnih sustava izvještavanja za koji vam nedostaje stručni kadar
  • brzo i jednostavno kreirajte izvještaj
  • ne brinite za sigurnost podataka u izvještajima – mogućnost definiranja prava pristupa pojedinom izvještaju unutar organizacije

Odlučivanje nikada nije bilo lakše

Span Data Service vam omogućuje organizirano upravljanje, analizu i prikaz podataka kroz nadzorne ploče. Vizualizirane podatke iskoristite za razvoj strategije poslovanja i lakše upravljanje tvrtkom.  Podaci u izvještajima se automatizirano osvježavaju direktno iz baza u realnom vremenu te su vam dostupni na jednom mjestu, na svim platformama.

Spoj tehnologije i znanja za vrhunske rezultate

Span Data Service temelji se na Microsoft servisu PowerBI te ekspertizi Spanovih stručnjaka. Sam alat nudi funkcionalnosti koje omogućuju bolji, jednostavniji i brži pristup informacijama važnima za poslovanje vaše tvrtke, no tek u kombinaciji s našim poslovnim analitičarima i sistemskim arhitektima dobivate kvalitetan sustav izvještavanja.

Pregledna nadzorna ploča s brojnim mogućnostima

Span-Data-Service-pregledna-nadzorna-ploca

Preuzmite Span Data Service prezentaciju (PDF)

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE