Image Description

Room Assistant prikazuje trenutni status i raspored zauzetosti dvorane za sastanke

Koliko puta su vam kolege slučajno ušle u prostoriju baš tijekom važnog sastanka? Uz Room Assistant više ne morate brinuti hoće li vam netko prekinuti ili omesti poslovne razgovore.

Room Assistant prikazuje status sobe za sastanke. Aplikacija se instalira na tablet uređaj koji se postavlja ispred svake dvorane.

NEMA VIŠE PREKIDANJA I OMETANJA SASTANAKA

Neke od najvažnijih prednosti ove android aplikacije su:

  • jednostavan uvid u status soba
  • sprječavanje prekidanja i ometanja sastanaka
  • ubrzavanje procesa rezervacije

KAKO FUNKCIONIRA ROOM ASSISTANT

Imate Exchange mail sustav? Tada možete koristiti i Room Assistant! Aplikacija se povezuje s Exchange serverom te je sinkronizirana s Microsoft Outlookom.

Kada netko u Outlooku kreira zahtjev za sastanak i rezervira određenu sobu, informacija o zauzeću automatski se pojavljuje i na tabletu uređaju ispred te dvorane. I obratno, rezervacija sobe napravljena putem tableta ispred dvorane, vidljiva je u Outlook kalendaru.

BRZE REZERVACIJE

Tablet je prvenstvo namijenjen za „brze“ rezervacije – ako vam prostorija treba odmah i sada za kratak povjerljiv telefonski poziv ili razgovor s kolegom.

U tom slučaju, slobodnu dvoranu možete rezervirati putem tablet uređaja.

KAKO ZNATE DA JE DVORANA ZA SASTANKE SLOBODNA

Aplikacija otkriva status sobe za sastanke promjenom boja na ekranu tablet uređaja:

  1. ZELENI EKRAN – slobodno
  2. NARANČASTI EKRAN – uskoro zauzeto
  3. CRVENI EKRAN – zauzeto

room-assistant-screen
Na ekranu se nalazi i raspored dostupnosti dvorane. Riječ je o vremenskoj crti s informacijama – tko je, za koje vrijeme i na koliko dugo rezervirao dvoranu.

Zahvaljujući različitim bojama, kada zaposlenici prolaze pored sobe za sastanke, već prema izgledu ekrana mogu zaključiti je li dvorana zauzeta ili slobodna.

Uz Room Assistant osigurajte potreban mir tijekom održavanja važnih sastanaka, ali i brzo rezervirajte slobodnu sobu za kratke i povjerljive razgovore!

infografika-room-assistant

TREBATE DVORANU ZA SASTANKE?

Uz Room Assistant saznajte kad je slobodna.