Image Description

Jednostavan unos, statistička analiza i grafička prezentacija rezultata obrađenih podataka

Aplikacija nudi brži i jednostavniji unos podataka o ugroženim vrstama putem bilo koje platforme. Osim unosa podataka moguć je i grafički prikaz željenih izvještaja za svaki traženi segment, što će olakšati njihovo praćenje svima koji brinu za ugrožene vrste.

Sama web aplikacija je hostana na Microsoft Azureu. Dizajn je prilagođen različitim zaslonima, pa su i forme za unos podataka prilagođene korištenju na mobilnim uređajima. Zahvaljujući tome se olakšava i komunikacija između različitih udruga i organizacija – neovisno jesu li na terenu ili u uredu.

ŠTO VAM OMOGUĆUJE aplikacija GRIFON

 

          Unos podataka o jedinki

Navedene su njezine fizičke karakteristike, upisano je zdravstveno stanje i status, te je vidljivo kretanje svake pojedine jedinke. U slučaju da je došlo do smrti, moguće je navesti u uzrok.

          Praćenje staništa

Za svako pojedino stanište je moguće upisati geolokaciju, te prostorni raspored. Vidljivo je postojanje te broj mladih.

          Pregled jedinke i staništa kroz povijest

Pregled života svake jedinke kroz vremensko razdoblje, primjerice mjesta na kojima je uočena jedinka, koje teritorije je posjećivala, gdje se hranila i slično.

          Generiranje izvještaja

Na temelju skupljenih opisnih i numeričkih podataka izrađuju se nadzorne ploče i izvještaji prema točno određenim zahtjevima. Izvještaji su temeljeni na Microsoft Power BI sustavu i ekspertizi Spanovih analitičara.

Po potrebi se aplikacija može povezati s već postojećim aplikativnim sustavima, automatski pohranjivati podatke iz satelitskih zapisa o kretanju životinja, zapisima GPS-a (Global Positioning System) i RFID-a (Radio-Frequency IDentification), video snimki dronova i sl.

PREDNOSTI

          jednostavno korištenje na svim uređajima

          centralno upravljanje, unos i spremanje podataka

          brzo i sigurno dijeljenje informacija

          izvještaji na jednom mjestu

          pregled svih vizualizirani podataka

          laka prilagodba funkcionalnosti aplikacije

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE