Image Description

Radite više – administrirajte manje

Prestanite gubiti vrijeme na administraciju i posvetite se onome što vam je bitno. Forms Automation Sharing Tool olakšava i ubrzava rukovođ­enje kompletnom dokumentacijom vašeg poslovanja. Vaši se obrasci automatski popunjavaju podacima iz baze korisnika, a dokumenti skenirani ili kreirani u bilo kojem programu s opcijom ispisa, spremaju na SharePoint s par klikova mišem.

Pretražujte, spremajte i dijelite podatke s pomoću jednog alata kojim štedite:

  • vrijeme – ako znate upotrebljavati pisač, znate upotrebljavati i F.A.S.T. s kojim svoje vrijeme posvećujete poslu, a ne administraciji
  • novac – kakva god bila vaša IT infrastruktura i neovisno o tome koje programe koristite, F.A.S.T. u iznimno kratkom roku postaje dio vašeg poslovnog procesa, bez dodatnih resursa
  • podatkovni prostor – sve dokumente (skenirane ili stvorene na računalu) automatski spremite u PDF, a obrasce u neki od Office formata

F.A.S.T. SE PRILAGOĐ­AVA VAŠIM POTREBAMA

Pristupite F.A.S.T.-u kroz opciju „ispis“ bilo kojeg programa koji koristite. Dokumente u par koraka pošaljite mailom, spremite na SharePoint u Digitalnu mapu (korisnika ili tvrtke), lokalno na disk ili gdje god vam odgovara.

FAST-opcija-ispis

Svaki podatak na svom mjestu

Baza korisnika – podaci o svim vašim korisnicima nalaze se na jednom mjestu. Pretražite bazu, nadopunite podatke postojećih korisnika ili dodajte nove.

Obrasci – iz Microsoft Office dokumenta odaberite obrazac klikom na ikonu „Obrasci“, a podaci o korisniku iz baze automatski popunjavaju definirana polja. Postojeće obrasce možete proširiti dodatnim kategorijama ili stvoriti novi. Prema potrebi dodajte svoj digitalni potpis.

Digitalne mape – sve dokumente (račune, potvrde, fotografije i sl.) o pojedinom korisniku spremajte u njegovu Digitalnu mapu na platformi SharePoint, zahvaljujući kojoj dokumentima pristupate s bilo kojeg uređ­aja (tableta, prijenosnika, desktop računala ili pametnog telefona) u bilo kojem trenutku. Sve dokumente vezane za poslovanje vaše tvrtke (računi, dopisi, dokumentacija i sl.) spremite u pripadajuću biblioteku Digitalne mape tvrtke.

Slanje mailom – imate dokument koji želite mailom poslati korisniku? Otvorite ga, pod funkcijom ispisa odaberite F.A.S.T. i kliknite „Pošalji mailom“. Outlook se automatski pokreće i otvara novi mail s odabranim dokumentom u privitku.

Koliko automatizacija može ubrzati administraciju vašeg poslovanja?

Preuzmite F.A.S.T. prezentaciju (PDF)

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE