Image Description

Span Managed Security Service upravlja zaštitom organizacije od prijetnji i napada

Napali su vas cyber kriminalci. Zaposlenici ne mogu pristupiti računalima i poslovanje je stalo. Koliko vas košta svaki sat „nerada“? Neke se organizacije od posljedica napada oporavljaju i do tjedan dana. Možete li si to priuštiti?

NAPADI – SVE NAPREDNIJI I SVE ČEŠĆI

 
Nekada je opasnost dolazila isključivo od hakera, kojima je pisanje zlonamjernog koda predstavljalo neku vrstu dokazivanja i zabave. Danas to više nije zabava, nego biznis – cyber kriminalci od toga žive i zarađuju mnogo novaca.

Cyber prijetnje i napadi u brojkama*:

  • 11 novih zero-day ranjivosti otkrije se svaki dan
  • 1.1 milijarda privatnih podataka ukradena je ili izgubljena u 2016. godini
  • broj ransomware napada utrostručio se u odnosu na 2015. godinu
  • 1 od 131 email poruka u sebi sadrži malware
  • u prosjeku se dnevno detektiraju 2.4 ranjivosti internetskih preglednika

*Podaci za 2016. godinu. Izvor: Internet Security Threat Report April 2017, Volume 22, Symantec

„MA, NEĆE BAŠ NAS. NISMO IM MI ZANIMLJIVI.“

 
Glavni je argument većine organizacija koje nemaju učinkovita rješenja za cyber sigurnost. I što se onda događa?

Globalni WannaCry ransomware napad u samo nekoliko dana zarazio je više od 230.000 računala u 150 zemaljaNotPetya je poharala Europom – sustav za nadzor radijacija u Černobilu, kijevski metro i zrakoplovna luka te američka bolnica u Pittsburghu samo su neke od žrtava.

MISLITE DA JE BAŠ VAŠA ORGANIZACIJA SIGURNA?

 
Kažu da postoje dvije vrste organizacija. One koje su cyber kriminalci već napali i one koje će tek napasti.

Mete napada mogu biti svi – od pojedinaca do velikih organizacija.

Što kada IT stručnjaci unutar određene organizacije nemaju vremena niti dovoljno osposobljenih ljudi za adekvatnu zaštitu informatičkih sustava?

SPRIJEČITE NAPREDNE PRIJETNJE I CYBER NAPADE

 
U prosjeku, napadači unutar mreže tvrtke ili organizacije provedu 4 – 6 mjeseci prije nego što ih otkriju. Uz Span Managed Security Service napad možete spriječiti u potpunosti ili ga detektirati u vrlo kratkom roku.

Span Managed Security Service obuhvaća kompletnu brigu o svim dijelovima sustava:

 

 

UZ MANAGED SECURITY USLUGU DO USKLAĐENOSTI S REGULATIVOM I DIRKETIVOM

 
Span Managed Security Service olakšava usklađivanje poslovanja sa zakonskim i drugim obvezama poput GDPR-a i NIS-a. Jedan od osnovnih zadataka GDPR-a je zaštita osobnih podataka korisnika, klijenata ili zaposlenika određene organizacije. Dok NIS direktiva sadrži smjernice vezane uz cyber sigurnost.

Span Managed Security Service sprječava ulazak zlonamjernog sadržaja u vašu organizaciju, smanjuje rizik od kompromitacije sustava te osim poslovnih resursa, osigurava i osobne podatke pojedinaca.

ŠTO DOBIVATE SPAN MANAGED SECURITY USLUGOM?

 
Ako se i dogodi neki sigurnosni proboj, naši cyber security stručnjaci pružat će vam podršku, pomoći vam da ga otklonite te analizirate njegov utjecaj i opseg koji je imao na vaš IT sustav.

Značajan broj cyber napada u prvoj fazi namjerno se provodi u noćnim satima. Kako biste uvijek bili sigurni, Span Managed Security Service dostupna je i u obliku 24/7 nadzora i odaziva.

Usluga upravljanja zaštite od napada i prijetnji ne zahtijeva kapitalne investicije. Osim toga, možete se posvetiti drugim projektima unutar IT odjela, jer Spanovi stručnjaci brinu o implementaciji i održavanju informatičke okoline.

webinar-ikona

KAKO STVORITI SIGURNO
IT OKRUŽENJE?


Newsletter
YouTube
LinkedIn