Image Description

Održavanje sastanaka nikada nije bilo jednostavnije i učinkovitije

Jednostavno komunicirajte s partnerima, zaposlenicima i suradnicima u uredu ili na putu. Sve što vam je potrebno je internetska veza i računalo, pametni telefon ili tablet.

JEDNIM KLIKOM DO SASTANKA

Skype za tvrtke u sustavu Microsoft Office 365 omogućuje slanje izravnih poruka, ostvarivanje govornih poziva ili video poziva te web-konferencija. Poziv možete uputiti svim korisnicima Skypea za tvrtke. Važno je samo da na svojim uređajima imaju instaliran Skype za tvrtke.

VELIK BROJ SUDIONIKA I VISOKA RAZLUČIVOST

Na sastanku održanom putem Skypea za tvrtke može sudjelovati i do 250 osoba. Zahvaljujući visokoj HD razlučivosti i mogućnosti istovremenog prikaza šest osoba, sudionici videokonferencije imaju dojam kao da svi sjede za istim stolom.

Kako bi se uključili u video, audio ili web-konferenciji sudionici mogu koristiti svoja računala, pametne telefone ili tablete. Sastanak se može održati kad god vam odgovara, a postoji i mogućnost zakazivanja sastanka unaprijed.

UČINKOVITIJA SURADNJA SUDIONIKA

Skype za tvrtke olakšava i poboljšava međusobnu suradnju sudionika razgovora putem:

  • zajedničkog korištenja radne površine
  • sinkroniziranog pisanja bilježaka u stvarnom vremenu
  • prikazivanja PowerPoint prezentacija

EMITIRANJE SKYPE SASTANKA

Kada je riječ o webinarima ili predstavljanjima za veću publiku, putem emitiranja u Skype sastanak može se uključiti i do 10,000 sudionika. Pristup emitiranom Skype sastanku može se ograničiti samo na određene osobe iz tvrtke/ustanove ili se dopustiti pristup svima putem interneta.

Za upravljanje emitiranjem nije potreban dodatni alat, jer su autorske kontrole za upravljanje emitiranjem integrirane unutar Skypa za tvrtke i omogućuju upravljanje kompletnim sučeljem. U emitiranje Skype sastanka može se uključiti izravno u stvarnom vremenu ili ga naknadno pogledati putem servisa Microsoft Azure.

UŠTEDA VREMENA I NOVCA

Skype za tvrtke omogućuje jednostavnije i učinkovitije održavanje sastanaka te štedi vrijeme i novac na put. Osim toga, ne trebate se brinuti da ćete zakasniti na sastanak, jer se putem Skypea za tvrtke možete priključiti bilo kada i putem bilo kojeg uređaja.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE