Image Description

Spanov tim za podršku i upravljanje infrastrukturom na raspolaganju vam je od 0 do 24, gdje god se nalazili. Trenutačno nadziremo preko 2 000 servera, a posebno smo ponosni na činjenicu da većinu problema uklonimo i prije nego ih kupac ili krajnji korisnik primijete.

ZAŠTO VAS SPAN NIKAD NEĆE IZNEVJERITI

Našim se rješenjima koristi više od 200 kupaca u 100 država na pet kontinenata. Naši korisnici diljem svijeta znaju da nema tog problema koji ne možemo riješiti. Budući da tvrtke koje podržavamo imaju svoje informatičare, sistem administratore, inženjere – razina znanja Spanovih sistem inženjera mora biti i jest znatno viša od uobičajene. Tako uspješno, proaktivno i reaktivno rješavamo kompleksne incidente IT sustava kupaca.

BRZA I POUZDANA PODRŠKA

Span nadzire 2 000 servera, a posebno smo ponosni na činjenicu da većinu problema uklonimo i prije nego ih kupac ili krajnji korisnik primijete.

Uspješnost naših infrastrukturnih rješenja najbolje pokazuju zadovoljni korisnici mnogobrojnih završenih projekata u Hrvatskoj, zemljama istočne i zapadne Europe, Azije te SAD-u. Kvalitetu i sigurnost poslovanja dodatno jamče ISO certifikati: ISO 9001, ISO/IEC 20000 i ISO/IEC 27001.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE