Image Description

Sve informacije na jednom mjestu

Koordinacija timova na različitim lokacijama često zahtijeva ogromne napore od strane voditelja. Ne mora biti tako.

SharePoint je platforma koja vam omogućuje online kolaboraciju s bilo kojeg mjesta, bilo kojeg uređaja i u bilo koje vrijeme. Povećajte produktivnost, smanjite vrijeme traženja bitnih informacija i poboljšajte komunikaciju među timovima.

USPJEŠNO UPRAVLJAJTE PROJEKTIMA

Složeni projekti zahtijevaju dobru organizaciju i povezanost timova. SharePoint je središnje mjesto na kojem će svi zaposlenici uvijek naći točne informacije o projektima. Pristupajte dokumentima, uređujte ih i dijelite u stvarnom vremenu. Svi važni podaci uvijek su vam dostupni.

POVEŽITE TIMOVE

Ljudi ne moraju biti na istoj lokaciji kako bi suradnja unutar tima bila produktivna. SharePoint omogućuje povezivanje kalendara, organizaciju dokumenata, kreiranje zadataka i slanje obavijesti u sandučić e-pošte u stvarnom vremenu. To znači da u bilo koje vrijeme možete provjeriti u kojoj je fazi projekt i koji su zadaci ostali nedovršeni. Svi članovi tima mogu jednostavnom pretragom doći do potrebnih informacija.

INTRANET POVEĆAVA PRODUKTIVNOST SVIH ZAPOSLENIKA

Intranet je jedan od najčešćih načina upotrebe SharePointa. Portal za zaposlenike je središnje mjesto na kojem svi mogu biti u toku s novostima, najavama i planovima tvrtke. Ako već imate intranet, ali ga zaposlenici ne koriste, vrijeme je da unaprijedite svoje poslovanje. Ako trebate sigurnu migraciju u novi sustav, redizajn postojećih stranica ili nadogradnju zastarjelog intraneta – pogledajte naše reference i zatražite našu pomoć.

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Određeni sadržaj ne mora biti dostupan svim projektnim timovima ili odjelima. Definirajte prava po korisnicima – odredite tko ima pristup, a tko može uređivati neki sadržaj. Microsoft štiti Vaše podatke i sigurnosne kopije skupom strogih fizičkih, logičkih, procesnih i upravljačkih kontrola definiranih normom ISO 27001.

RJEŠENJE PO MJERI

SharePoint je platforma koja se prilagođava vama. Prema vašim željama razvit ćemo i implementirati točno one aplikacije i funkcionalnosti koje najbolje odgovaraju – vašim potrebama.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE

Newsletter
YouTube
LinkedIn