Image Description

Kako voditi posao van ureda?

U  cloudu  pristupate  svojim  podacima  kad god želite bez obzira jeste li u redu, na sastanku ili putovanju, te neovisno o uređaju koji koristite. Svi podaci, kao i svi uredski alati su vam uvijek na raspolaganju.

Mobilni ured sada i odmah

Office 365 vam omogućava mobilnost i rad van ureda uz već poznate Office alate. Jednostavno pristupajte potrebnim dokumentima s računala, tableta ili telefona, pa i TV-a. Nije potrebno konstantno kupovati novi softver, jer je nadogradnja automatska. Sigurnost i privatnost podataka su prioritet kako bi vam omogućili maksimalnu zaštitu od gubitka podataka.

Povežite se sa zaposlenicima, kolegama i klijentima

Komunikacijski alati, od emaila i izravnih poruka do društvenih mreža i videokonferencija zbližiti će vas s bilo kim i u bilo koje vrijeme. Povežite timove u stvarnom vremenu i povećate produktivnost. Office 365 omogućava vam jednostavno spremanje i olakšava zajedničko korištenje dokumenata.

Kreirajte i uređujte dokumente u programima Word, Excel, PowerPoint i OneNote, a spremajte na servis OneDrive. Omogućite i drugima korištenje, te pratite izmjene u stvarnom vremenu. Jednostavno i dostupno gdje god se nalazite.

Komunicirajte sa zaposlenicima i klijentima kada niste u tvrtki. Uz Skype for Business održite videokonferenciju u HD razlučivosti u prikaz prezentacije ili određenih dokumenata kao da se nalazite u istom uredu.

Kompleksni projekti zahtijevaju dobru organizaciju i povezanost timova. Sharepoint je platforma preko koje jednostavno komunicirate sa timovima i zaposlenicima. Postavite prava, dijelite i uređujte dokumente neovisno o uređaju i mjestu na kojem se nalazite. Svi važni podaci su vam na jednom mjestu.

Omogućite lakšu razmjenu informacija među zaposlenicima uz Yammer. Potpuno sigurna društvena mreža bez oglasa. Razmjenjuje informacije između timova, organizirajte projekte i upoznajte bolje osobe s kojima radite. Yammer je jedina mreža na kojoj vas nitko neće gnjaviti oglasima.

Sustav po vašoj mjeri

Prilagodite Office365 svojim potrebama i navikama uz transparentnost troškova i bez iznenadnih velikih ulaganja. Ukoliko imate postojeću IT infrastrukturu pobrinuti ćemo se za prijenos podataka i napraviti sve potrebne izmjene ovisno o vašim potrebama.

Za sve dodatne zahtjeve i podršku dostupni smo vam 24 sata na dan.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE

Newsletter
YouTube
LinkedIn