Image Description

Korištenjem CRM rješenja povećat ćete efikasnost svojih zaposlenika, poboljšati odnose s klijentima i olakšati komunikaciju unutar tvrtke.

EXCEL I OUTLOOK VIŠE NE USPIJEVAJU PRATITI TEMPO VAŠEG RADA?

Vrijeme je da unaprijedite svoj sustav uz jednostavno rješenje koje će podignuti vaše poslovanje na sljedeću razinu.

CRM je poslovno rješenje koje pomaže tvrtkama u stjecanju novih leadova, optimizaciji prodajnih prilika i održavanju odnosa s postojećim klijentima. U kombinaciji s Microsoft Dynamics Marketing (MDM) i Social Engagement alatom, Microsoft CRM pruža sve što vam treba za povećanje efikasnosti u prodaji i održavanje kvalitetnih odnosa s kupcima.

MICROSOFT CRM VAM OMOGUĆUJE:

 

  • da se usredotočite na prave kupce i prioritete na temelju internih podataka prodaje i vanjskih društvenih i tržišnih podataka
  • da pružite svom kupcu upravo ono što mu treba u svakom trenutku, gdje god se nalazili, proaktivno njegujući vaš odnos
  • da sklopite više poslova zahvaljujući uvidu u znanje i iskustvo cijele tvrtke, kroz enterprise društvenu mrežu i alate za komunikaciju i suradnju

SVI PODACI UVIJEK SU DOSTUPNI

Microsoft CRM osigurava 5 GB prostora za sve vaše dokumente što Vam omogućuje pristup istima u bilo koje vrijeme i s bilo koje lokacije.

VAŠI PODACI SU SIGURNI

Sigurnost vaših podataka zajamčena je ISO 27001 standardom o sigurnosti i zaštiti podataka.

 

Želite znati više?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

Javite nam se!