Image Description

Kolekcija integriranih usluga u oblaku za razvoj, umrežavanje i analizu podataka

Napravite više uz gotove servise i infrastrukturu u oblaku. Baze podataka, umrežavanja, analiza, mobilne aplikacije, beta testiranja i izrada web stranica  – sve je dostupno u nekoliko klikova mišem.

KREIRAJTE PAMETNA RJEŠENJA

Azure je platforma koja vam omogućuje lakšu izradu, implementaciju i upravljanje aplikacijama. Razvijajte hibridne aplikacije koje mogu biti on-premise, a koristite samo pohranu i baze podataka u oblaku.

KORISTITE SAMO KOLIKO VAM TREBA

U kratkom roku se povećao broj korisnika na vašoj web stranici ili mobilnoj aplikaciji? Došlo je do prekida usluga? Microsoft Azure je fleksibilna platforma uz koju vam se to ne može dogoditi. Jednostavno povećajte diskovni prostor ili uključite druge servise prema svojim trenutnim potrebama, a kada vam ne trebaju  – smanjite ih ili isključite.

PLATITE KOLIKO KORISTITE

Izgradnja i proširenje postojećih lokalnih resursa zahtijeva znatna sredstva. Microsoft Azure se jednostavno prilagođava bez obzira koliko vaš posao bio dinamičan. Plaćate samo ono što stvarno koristite.

SIGURNA INFRASTRUKTURA U OBLAKU

Prilagodite svoju infrastrukturu i povećajte postojeću. Microsoft Azure podatkovni centri nalaze se u više od 20 zemalja kako bi vaši podaci i sigurnosne kopije bili zaštićeni. Microsoft je prvi usvojio novi međunarodni standard privatnosti u oblaku – ISO 27018.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE

Newsletter
YouTube
LinkedIn