Image Description

Hi-Tech rješenja za konferencijske dvorane poboljšavaju poslovnu komunikaciju i suradnju s partnerima, kolegama i korisnicima

Vodite konferencijski sastanak. Kako biste priključili sve uređaje i provjerili rade li, u dvoranu trebate doći barem pola sata ranije. A kada sastanak započne, prvih 5 minuta ponavljate poznatu rečenicu: „Halo, vidimo li se?“.

Uspjeli ste spojite kablove i povezati sve. No, problemi ne prestaju.

Sudionicima sastanka želite pokazati sadržaj jedne aplikacije. Ona je instalirana samo na vašem tabletu koji pak, nije spojen s diplayjem u dvorani.

I što sada? Tablet šaljete od osobe do osobe.

PAMETNIJE ISKORISTITE VRIJEME IZGUBLJENO NA TEHNIČKU PRIPREMU SASTANKA

 
Nažalost, ovakvi scenariji događaju se svaki dan u tvrtkama i predavaonicama diljem svijeta.

Nebrojeno sati izgubljeno je zato što voditelji sastanka ili predavači nemaju primjerenu platformu za brzo i učinkovito dijeljenje sadržaja.

Ako ste se prepoznali u navedenim primjerima, potrebno vam je rješenje za konferencijske dvorane koje će odraditi tehnološki posao umjesto vas.

JESTE LI SPREMNI ZA KONFERENCIJSKE DVORANE BUDUĆNOSTI?

 
Sve što trebate za sastanak je donijeti svoj uređaj. Ostalo je sređeno. Bežično ste povezani s konferencijskom opremom. Lako i jednostavno dijelite sadržaj na displayju koji se nalazi u istoj sobi za sastanke kao i vi, ali i dvoranama na drugim lokacijama.

Display vam služi kao whiteboard. Zajedno s kolegama mijenjate sadržaj i uređujete ga u realnom vremenu.

Bez obzira gdje se nalazite u dvorani, sudionici sastanka čuju svaku vašu riječ. A zvuk je toliko kvalitetan da vi ne možete propustiti niti jednu njihovu, sve i da želite.

Ne trebate čekati budućnost, uz pravo tehnološko rješenje ovo mogu biti dvorane za sastanke u vašoj organizaciji – odmah i sada.

ŽELITE BRZO I JEDNOSTAVNO RJEŠENJE?

 
Ako tražite jednu platformu pomoću koje možete održati video poziv, prezentirati PowerPoint materijale ili čak rezervirati dvoranu za sastanke – Crestron Mercury je rješenje za vas. Povezuje svu tehnologiju potrebnu za održavanje video konferencija u jedinstvenu konzolu.

Video konferenciju započnite u samo nekoliko koraka:

  1. U dvoranu za sastanke donesite svoj uređaj – laptop, tablet ili pametni telefon.
  2. Aktivirajte Bluetooth ili uzmite USB kabel.
  3. Priključite svoj uređaj na Crestron Mercury konzolu.
  4. Pokrenite link video konferencije.
  5. Kada ste spremni – krenite prezentirati sadržaj.

Da, da! Održavanje video konferencije može biti toliko jednostavno.

ŽELITE BOLJE I UČINKOVITIJE SURAĐIVATI NA SASTANCIMA?

 
Ako vam je potrebno tehničko rješenje koje će omogućiti sudionicima konferencija da donesu svoj uređaj i bežičnim putem prikazuju sadržaj na displayjevima u nekoliko soba za sastanke – saznajte više o Christie Brio.

Uz ovo rješenje brzo, jednostavno i učinkovito riješite 2 problema:

  • Kako u sobi za sastanke povezati više uređaja bez gomile kablova i žica?
  • Kako aktivno razmjenjivati sadržaj sa sudionicama koji se nalaze u dvoranama za sastanke na različitim lokacijama?

SAMO DONESITE SVOJ UREĐAJ

 
Za upotrebu Christie Brioa sudionici sastanka ne trebaju instalirati nikakve programe niti postavljati hardver. Ovo hi-tech rješenje za konferencijske dvorane podržava protokole koji su već ugrađeni u operativne sustave uređaja.

Sve što vam je potrebno za tehničku pripremu sastanka je da donesete svoj laptop, tablet ili pametni telefon (BYOD – Bring Your Own Device).

Display u dvorani može se pretvoriti u interaktivni touch ekran te poslužiti kao digitalna ploča. U isto vrijeme radite na istom sadržaju s kolegama koji se nalaze na različitim lokacijama.

DOŽIVLJAJ, NE SASTANAK

 
Za svakodnevnu komunikaciju s partnerima, klijentima, kolegama koristite Skype za tvrtke ili Microsoft teams.

Kombinacijom ovih alata i hi-tech rješenja za opremu dvorana tijekom video konferencije imat ćete osjećaj kao da se svi nalazite u istoj prostoriji. A svaki sastanak postat će audio-vizualni doživljaj.

Učitavanje
Newsletter
YouTube
LinkedIn