Image Description

Tvrtka koja u današnje vrijeme posluje bez digitalne tehnologije jednostavno ne postoji. Digitalna transformacija nije samo trend koji možemo zanemariti. Promjene se događaju svakodnevno, nepredvidivom brzinom. U srži te promjene je prijelaz infrastrukture i aplikacija u cloud (oblak). Jer u oblaku je sve nekako efikasnije, pametnije i dostupnije…

Digitalna transformacija počinje u oblaku

Sve je počelo s emailom. Prema jednom istraživanju, prosječni uredski zaposlenik danas primi preko 200 poruka dnevno kroz razne kanale – mailove, društvene mreže, pozive… No, nije se povećala samo količina informacija, već i broj uređaja preko kojih se odvija komunikacija.

Nekad su bili dovoljni telefon i faks. Nakon toga su vladali mobiteli i osobna računala. Danas su tu prijenosna računala, pametni telefoni, tableti, pametni satovi… Sutra? Tko zna. Sigurno je samo da se količina informacija i uređaja za komunikaciju neće smanjivati.

Sva komunikacija na jednom mjestu

Poslovanje u oblaku ili cloud computing podrazumijeva novi način pristupanja podacima i aplikacijama u kojem isti više nisu smješteni na računalu, već u „oblaku“, odnosno na poslužitelju ili poslužiteljima koji nisu smješteni lokalno. To zapravo znači da svojim podacima i programima možete pristupiti s većeg broja uređaja, u bilo koje vrijeme i s različitih lokacija. Prednosti ovakvog načina poslovanja su nebrojene, a jedna od najvećih je povećanje efikasnosti uz smanjenje troškova.

  • Želite unaprijediti poslovanje uz poznate alate na cloud platformi?
    Prijeđite na Office365
  • Trebate platformu za izradu i smještaj aplikacija i web stranica?
    Sve to, i još puno više, omogućuje Microsoft Azure

Pogledajte sva cloud rješenja iz naše ponude koja su dosad pomogla menadžerima malih, ali i velikih tvrtki poput McDonaldsa, Vip-a, HT-a i ostalih.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE

Newsletter
YouTube
LinkedIn