Veliki start-up. Veliki ljudi.

careers

„Naš je moto work hard – play hard, ali brinemo o kulturi međuljudskih odnosa i zadovoljstvu zaposlenih“, ističe voditeljica HR-a Antonija Kapović.

Span je poznat po nestandardnom selekcijskom procesu, gdje jako pazimo da se svaki kandidat uklopi u kulturu naše tvrtke.

Jesmo li prezahtjevni prilikom odabira? Možda. Ali upravo je to glavni razlog zašto funkcioniramo tako dobro.

Besplatno certificiranje, radne kave, sportsko društvo i ostale pogodnosti

Iako u posljednje vrijeme prilično brzo rastemo, te smo sredinom 2016. premašili brojku od 300 zaposlenika, trudimo se održati kulturu start-upa, uz zadržavanje svih benefita koje nosi naša veličina. Posebno se ponosimo velikim brojem certificiranih stručnjaka (preko 70 % zaposlenika), što i nije čudno kada svakom zaposleniku omogućujemo besplatno certificiranje po želji.

Iako volimo svoj posao, mi se volimo i družiti. Stoga se nemojte začuditi ako vidite „vojsku“ spanovaca na kavi u obližnjem kafiću – za vrijeme radnog vremena. Podržavamo radne kave jer nam je visoko na listi prioriteta osobna sloboda svakog zaposlenika. No s druge strane, očekujemo i visoku razinu osobne odgovornosti od svakog zaposlenika.

Iz tog razloga ne pratimo tko će koliko kave popiti, a svi zajedno uživamo u besplatnom voću, sokovima i ostalim uredskim, kao i vanuredskim pogodnostima poput sportskog društva.

Imali smo slučaj kolege koji je otišao raditi u drugu tvrtku da bi nakon tri tjedna dao otkaz i vratio se u Span.
“Imali smo slučaj kolege koji je otišao raditi u drugu tvrtku da bi nakon tri tjedna dao otkaz i vratio se u Span”, Antonija Kapović, voditeljica HR-a

Get the right people on the bus, get the wrong people off the bus

Mi znamo da svaki IT profesionalac, osim dobrih uvjeta, traži i dobar izazov. Mnogi spanovci na rukovodećim pozicijama krenuli su od nižih specijalističkih pozicija, a nakon što su se dokazali kao stručnjaci i vođe, dobili su priliku voditi timove.

U Spanu radimo na vrlo svestranim projektima na globalnoj razini i to je jedan od razloga zašto nas naši zaposlenici rijetko napuštaju.

Uostalom, neka vam oni sami ispričaju zašto su odlučili graditi karijeru u Spanu!

Span je jedna od rijetkih okolina koja sadrži takvu količinu inteligentnih i dobronamjernih kolega koji te izazivaju da budeš bolji i poslovno i kao osoba.

Slaven Mišak, Research & Development Manager

Nakon skoro deset godina iskustva u IT svijetu Span je prva firma koja cijeni osobni trud i zalaganje, a sukladno tome dolaze razne beneficije.

Domagoj Pilčik, Deployment & Monitoring Team Leader
Newsletter
YouTube
LinkedIn