Prijavni upitnik

Prijava za posao u Spanu započinje ispunjavanjem prijavnog upitnika online. Za ispunjavanje će vam trebati od 20 do 60 minuta, a cilj upitnika je upoznavanje vaših ambicija, radnih navika i posebnih kvaliteta.

U ovom dijelu od vas će se tražiti općeniti podaci poput obrazovanja, radnog statusa, željenog početka rada, ali i vaših osobnih i radnih sklonosti, očekivanih radnih uvjeta i slično.

Dakle, skuhajte si kavu ili čaj, udobno se smjestite i opušteno krenite s ispunjavanjem upitnika.

Psihologijsko i stručno testiranje

Istraživanja su pokazala da je stručno testiranje najbolji pokazatelj radnih performansi potencijalnog zaposlenika. Odmah iza toga dolaze testovi koginitivnih sposobnosti.

Što očekujemo od vas u ovoj fazi? Samo da se noć prije dobro naspavate i da izdvojite 3-4 sata svog vremena na dan testiranja.

Intervju s HR-om

„Nikad ne dobijete drugu šansu za ostavljanje prvog dojma“, bio je slogan jedne reklame za šampone iz 80-ih. Nažalost, tako funkcionira većina razgovara za posao. Srećom, ne i u Spanu.

Svi Spanovci su prije razgovora prošli psihologijsko i stručno testiranje, što znači da vas od rada s genijalnom ekipom sada dijeli još samo malo strpljenja!

I bez brige, nećemo vas pitati koliko golf loptica stane u školski autobus, ali željet ćemo znati zašto ste se prijavili na naš oglas kao i odgovore na klasična HR-ovska pitanja tipa koje su vaše mane i vrline ili gdje se vidite za 5 godina.

Kava s psihologom

Ako ste prošli sve ove korake, ostaje vam još samo popiti kavu s našim dragim psihologom Ljubom. Ljubo je dosad “ocijenio” preko 200 Spanovaca, čiji doseg osobnosti se kretao od povučenih introverta do razigranih ekstroverta. U Spanu ne postoji pogrešna osobnost, jedino što ne prolazi je neiskrenost. Dakle, opustite se i budite svoji!

Razgovor s psihologom će nam otkriti koji ste tip Spanovca i što vas motivira, kako bi osigurali najbolje moguće radne uvjete koji odgovaraju upravo vašoj osobnosti.

Čestitamo postao si Spanovac!

Naši novi zaposlenici nisu “samo brojevi” – dapače želimo da se upoznaju sa cijelom ekipom. Pošto nas je već preko 350 to i nije tako jednostavno. Zato imamo Quick Scan – video kojim nam se predstavljaju novi Spanovci.

Newsletter
YouTube
LinkedIn