Novosti

WinDays17 – Što su vam pripremili naši stručnjaci?

Zanima vas kako obogatiti web uz Power BI Embedded, napraviti vlastitog Jarvisa ili obraditi podatke iz Data Lakea? Dođite na Microsoft WinDays17 konferenciju i sudjelujte na predavanjima Spanovih i InfoCumulusovih stručnjaka.

• 1 min. čitanja
Više iz kategorije

Tehnologija

Iskoristite tehnologiju i bolje upoznajte svog gosta

Lokacijski servisi novi su kanali komunikacije, pomoću kojeg turistički i ugostiteljski djelatnici prikupljaju važne podatke o gostima te im šalju push informacije i obavijesti.

• 2 min. čitanja

Red Hat rješenja su dostupna i na Azureu

Imate Microsoft Azure i želite na njemu vrtjeti Linux softver? Red Hat i Microsoft su svojim novim partnerstvom riješili vaš problem!
Za programere partnerstvo između Microsofta i Red Hata tehnologija otvara nove mogućnosti za izradu aplikacija.

• 1 min. čitanja

7 koraka za uspješnu provedbu SharePoint projekata

SharePoint nije žena za jednu noć već ona s kojom ući u brak – možda vas nije na početku oborila s nogu, ali kao i u svakoj dobroj vezi, s vremenom više za vas nema života izvan te veze

• 2 min. čitanja
Više iz kategorije

Case Study

Kako je Sensilab povećao prodaju uz CRM

Podaci o kupcima nalaze vam se u nekoliko programa te do njih imate limitiran pristup? Saznajte kako je Sensilab riješio ove izazove i unaprijedio svoje poslovanje.

• 2 min. čitanja

Tisak – digitalna transformacija u maloprodaji

Zahvaljujući Emily – IoT (Internet of Things) rješenju, Tisak je dobio točne podatke o tome koja dobna skupina, u koje vrijeme i kojim danima, kupuje određene proizvode.

• 2 min. čitanja
Više iz kategorije