Novosti

WinDays17 – Što su vam pripremili naši stručnjaci?

Zanima vas kako obogatiti web uz Power BI Embedded, napraviti vlastitog Jarvisa ili obraditi podatke iz Data Lakea? Dođite na Microsoft WinDays17 konferenciju i sudjelujte na predavanjima Spanovih i InfoCumulusovih stručnjaka.

• 1 min. čitanja
Više iz kategorije

Tehnologija

Prijeti li ransomware WannaCry i vama?

U najvećem globalnom WannaCry ransomware napadu zaraženo je više od 230.000 računala u 150 zemalja. Najgore – napad još traje!

• 1 min. čitanja

Iskoristite prednosti koje donosi spoj Dynamicsa 365 i LinkedIna

Tržište je preplavljeno brojnim alatima i aplikacijama, no neke od njih su već zastarjele, međusobno nepovezive i komplicirane. Rezultat – nemate potpuni uvid u poslovanje koje svakim danom postaje sve usporenije. Rješenje donosi integracija Dynamicsa 365 i LinkedIn modula za prodaju, ljudske resurse i maloprodaju.

• 2 min. čitanja

Digitalna transformacija briše granice marketinga i prodaje

U svijetu u kojem je kupac na prvom mjestu, a informacije kolaju brže nego ikad, komercijalni odjeli moraju biti potpuno sinkronizirani. Ako je marketing spreman na promjenu, a prodaja nije, to osjeti sama organizacija. Isto je i u obrnutom smjeru.

• 2 min. čitanja
Više iz kategorije

Case Study

Kako je Sensilab povećao prodaju uz CRM

Podaci o kupcima nalaze vam se u nekoliko programa te do njih imate limitiran pristup? Saznajte kako je Sensilab riješio ove izazove i unaprijedio svoje poslovanje.

• 2 min. čitanja

Tisak – digitalna transformacija u maloprodaji

Zahvaljujući Emily – IoT (Internet of Things) rješenju, Tisak je dobio točne podatke o tome koja dobna skupina, u koje vrijeme i kojim danima, kupuje određene proizvode.

• 2 min. čitanja
Više iz kategorije