Span je uvršten među 1000 kompanija koje inspiriraju

• manje od minute čitanja

LSEG objavio publikaciju "1000 Companies to Inspire"

„1000 Companies to Inspire“ je publikacija London Stock Exchange Groupe kojom želi istaknuti neke od najbrže rastućih malih i srednjih tvrtki u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi. Među njima ove godine našao se i Span.

ELITE program – put do londonske burze

 
Načelno riječ je o popisu tvrtki koje LSEG, vidi kao potencijalno privlačne njihovim investitorima. Kako bi ih se pripremilo na taj veliki potez izlaska na Londonsku burzu prolaze poseban ELITE program. Osim treninga za menadžment tu je cijeli niz informacija kako se snaći u ozbiljnom investicijskom svijetu.

Span-ELITE-company

Od kud inspiracija?

 
Dobiti ovakvo priznanje i biti dio takvog društva svakako je čast, a što je to inspirativno u Spanu sa smiješkom objašnjava CEO Spana Nikola Dujmović:

Pa vjerojatno zato što dolazimo iz male zemlje, a uspješni smo u izvozu. Da me prije mjesec dana netko pitao mislim li da mi nekoga inspiriramo, samo bih se nasmijao. Na sreću odabrali su nas i uvrstili među 1000 najinspirativnijih.”

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE

Newsletter
YouTube
LinkedIn