Span Software Solutions – softverska rješenja za poslovne izazove budućnosti

• 1 min. čitanja

Span Software Solutions pružat će cjelovita softverska rješenja za realne poslovne izazove

Integracijom InfoCumulus tehničkog dijela poslovanja unutar Spana ojačava se softverska divizija Span grupe. Span Software Solutions nastupat će kao jedinstveni pružatelj softverskih rješenja fokusiran na velike korisnike na globalnom tržištu.

Naime, od 1. lipnja 2017. godine, Span preuzima 100 % udjela u InfoCumulusu. Tehnološki dio InfoCumulusa pripaja se Spanu, dok tvrtka InfoCumulus nastavlja samostalno raditi pružajući konzultantske usluge.

Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana

Kada zbrojimo Spanove i InfoCumulusove projekte i korisnike u svijetu kojima smo radili softverska rješenja – imamo organizaciju od 80 stručnjaka s bogatim međunarodnim iskustvom. Sada, konsolidirani u jednu diviziju unutar Spana želimo jače iskoračiti na hrvatsko, ali i globalno tržište“.

Podsjetimo, Span je na tržište lansirao čitav niz inovativnih softverskih rješenja, od MUP aplikacije za građanstvo, preko naprednih infrastrukturnih aplikacija na mreži McDonaldsa do najnovijih scenarija korištenja Microsoftovih kognitivnih servisa u maloprodaji.

NOSITELJ RAZVOJA U NOVIM PODRUČJIMA IT-A

 
Od Span Software Solutionsa očekuje se da postane nositelj razvoja Spana u novim područjima IT-a, izvan tradicionalnog segmenta poslovanja, u kojem je Span danas prepoznat.

Sven Marušić, član Uprave Spana za softverska rješenja te donedavni direktor InfoCumulusa

Primarni fokus Span Software Solutionsa su projekti bazirani na Microsoft tehnologijama i platformama, cloud uslugama, naprednim rješenjima za automatizaciju poslovanja i inovativnim scenarijima poput kognitivnih servisa ili machine learninga“.

SOFTWARE SOLUTIONS CONSULTING I SOFTWARE SOLUTIONS DELIVERY

 
Span Software Solutions divizija organizirana je u dva osnovna sektora: Software Solutions Consulting i Software Solutions Delivery. Softverski odjeli koji reflektiraju Spanovu ponudu na tržištu su: Document Management Platforms, Custom Solutions, CRM i Data Analytics.

Uz njih su ključni timovi za razvoj proizvoda i osiguranje kvalitete.

Sven Marušić, član Uprave Spana za softverska rješenja

Unutar nove Span Software Solutions divizije namjera je konsolidirati odgovornost za isporuku kompleksnih softverskih projekata. Želimo se dodatno približiti svojim klijentima, pogotovo prilikom uspostavljanja pravih poslovnih partnerstava i izgradnje dugoročnih odnosa”.

ICT POSLOVNO SAVJETOVANJE

 
InfoCumulus nastavlja samostalno poslovati te pružati usluge poslovnog savjetovanja u domeni ICT industrije – što je i osnovna djelatnost tvrtke od samog osnivanja.

Stjepan Vuković, novi direktor InfoCumulusa

I dalje želimo biti jedna od vodećih tvrtki za usluge savjetovanja u tehnološki uvjetovanim promjenama u poslovanju, upravljanju inovacijama, korporativnim društvenim mrežama, projektima kolaboracije unutar velikih poslovnih sustava i naposljetku, ICT poslovnom savjetovanju“.

Prošla 2016. godina bila je uspješna za obje tvrtke – prihodi su rasli kao i broj zaposlenika. Kako je izvoz glavna strategija širenja poslovanja, očekuju se da će ova godina biti još uspješnija.

ŽELITE ZNATI VIŠE?

Naša rješenja koristi više od milijun ljudi diljem svijeta. Unaprijedite svoje poslovanje uz tim od preko 300 stručnjaka.

JAVITE NAM SE

Newsletter
YouTube
LinkedIn