Span On Site Support – uvijek u pokretu, uvijek na usluzi korisnicima

• 1 min. čitanja

Problemi s hardverom, softverom, printerima, mobitelima ili serverima? SOS ekipa dolazi na vašu adresu, rješava problem te nastavljate normalno poslovati.

Od trenutka prijave problema do dolaska Span On Site Support (SOS) tima prođu najviše 2 sata. Što znači da u najkraćem mogućem roku nastavljate s poslom.

SOS – TIM PO ŽELJI KORISNIKA

Tehnologija ponekad otkaže poslušnost, ali možete biti mirni dok je uz vas SOS tim. Mjesečno riješe preko 1500 tiketa.

Korisnici kojima je Span održavao servere željeli su da se isti vendor pobrine i za njihova računala. Tako je pokrenut SOS tim.

EKIPA NA KOJU SE UVIJEK MOŽETE OSLONITI

Tehnologija je tu da vam pomogne brže i bolje odraditi posao, znate ono što vam je potrebno, a za pozadinsku priču brine se SOS tim.

Neovisno o razini informatičkog znanja stresna situacija može dovesti do blokade, ali sve je lakše kada znate da se imate na koga osloniti.

Jurica Tomašković, SOS Team Leader

Ljudi s vremenom postaju sve više informatički pismeni, ali mi se trudimo prema svima jednako postupati. Želimo kod korisnika stvoriti osjećaj sigurnosti. Tu smo da rješavamo njihove probleme, a ne da ih gledamo zašto nešto ne znaju.“

Usluge SOS tima:

  • stalno održavanje
  • redoviti obilasci
  • dolazak po pozivu

DOBRA ATMOSFERA IZA DOBRO ODRAĐENOG POSLA

Kako bi sustavi korisnika uvijek bili u najboljoj formi, članovi SOS tima godišnje prijeđu 100.000 km. Trenutno ekipu čini 26 SOS spanovaca, od kojih je 16 zbog potreba korisnika smješteno u njihovim prostorima.

Za izvrsno funkcioniranje tima odgovorna je odlična atmosfera i visoka razina kolegijalnosti pa čak i prijateljstva.

Jurica Tomašković, SOS Team Leader ističe ključno pravilo:

Jedino pravilo je da smo tim – nema pojedinaca, nego svi djelujemo zajedno. Kada netko nešto nauči, prenosi to na druge. Znanje pojedinca je znanje tima.”

BUDITE INFORMIRANI!

Prijavite se na naš mjesečni newsletter