Dynamics 365 – Nove mogućnosti za vaše poslovanje iz Microsofta

• 1 min. čitanja

Stigla je nova generacija inteligentnih poslovnih aplikacija u cloudu - Microsoft Dynamics 365

Sve prednosti CRM-a i mogućnosti ERP-a od sada dolaze u jednom paketu pod nazivom Dynamics 365. U pitanju je cloud usluga s nizom aplikacija koje rade zajednički i spajaju sve što se događa u prodaji, odnosima s korisnicima, na terenu, financijama, marketingu i projektima automatizacije.

Microsoft Dynamics 365 je dizajniran kako bi vam omogućio bolje rezultate proizvodnje i lanca opskrbe, učinkovit rad na terenu, efektivniju prodaju i u konačnici kvalitetno korisničko iskustvo.

Kako koristiti Dynamics 365?

 
S ovim novim pristupom prema end-to-end inteligentnim poslovnim aplikacijama u cloudu otvaraju vam se četiri mogućnosti za vaše poslovne aplikacije:

  1. Započnite s onim što vam je potrebno – Dynamics 365 aplikacije su dizajnirane tako da ih možete neovisno rasporediti. To znači da možete započeti s manjim paketom koji odgovara vašim potrebama, industriji i poslovanju te plaćati samo ono što koristite. No te iste aplikacije bez problema rade zajedno i s vašim postojećim sustavom, pa kako će se s vremenom povećavati vaše poslovne potrebe, uslugu možete proširivati dodatnim mogućnostima.
  2. Budite produktivni gdje god se nalazite – potpuna integracija Dynamics 365 i Office 365 vašim zaposlenicima osigurava alate za povećanje produktivnosti koji su usklađeni s vašim poslovnim procesima. Tako na primjer, ako netko od vaši zaposlenika u prodaji zaprimi mail s upitom za ponudu, može na njega odgovoriti direktno iz Outlooka koji je povezan s aplikacijama odjela Prodaje i Financija.
  3. Pomoć vam pruža ugrađena inteligencija – Dynamics 365 poslovne aplikacije velike količine podataka, napredne analize i IoT, u obliku gotovih rješenja postaju dio vaših procesa. Na ovaj način vaši zaposlenici mogu biti proaktivni i donositi odluke o sljedećim koracima na temelju konkretnih podataka proizašlih iz dosadašnjeg iskustva u poslovanju vaše tvrtke. Konkretno – Cortana im može preporučiti koje usluge i proizvode će vaši korisnici ubrzo trebati.
  4. Spremni dočekajte poslovni rast – Dynamics 365 vam omogućuje da s lakoćom prilagođavate – stvarate, mijenjate i proširujete svoje procese u realnom vremenu.

 dynamics-365

Dynamics 365 – dio velike Microsoftove ideje poslovanja u cloudu

 
Microsoft Dynamics 365 (izvor: microsoft.com) poslovne aplikacije čine srž poslovanja u cloudu koja se mogu nadograditi dodatnim mogućnostima u skladu s vašim potrebama. Power BI i Cortana Intelligence tu su kako bi vam pomogle da lakše ostvarite svoje ciljeve uz pomoć prediktivnih podataka, preporučenih savjeta i djelotvornih sljedećih koraka. Azure IOT vam donosi podatke s uređaja koji vam omogućuju preventivno djelovanje na određene segmente poslovanja poput onog koji se odvija na terenu. Potpuna integracija Dynamics 365 i Office 365 vam donosi spoj dva svijeta – poslovnih procesa i osobne produktivnosti. Tu je i Microsoft AppSource – novo odredište za poslovne korisnike na kojem ćete jednostavno pronaći i ocijeniti cijeli niz Microsofotovih poslovnih SaaS aplikacija, dodataka i paketa sadržaja, ali i njegovih partnera.

delivering-an-inteligent-business-cloud

BUDITE INFORMIRANI!

Primajte obavijesti o novostima iz svijeta Microsofta na email

Newsletter
YouTube
LinkedIn